Nötig fudge med puffad qinoua

Hasselnötscremen hamnar ibland lite i skuggan av den magiska pistagekcremen från Gridelli. Vi har tagit fram ett recept som får den att glänsa! Denna hasselnötsfudge med puffad quinoa är försvinnande god! Hasselnötskrämen är dessutom gjord på kokossocker så vill man undvika raffinerat socker ibland så är denna toppen!! Testa den också på frukostgröten och du kommer inte att bli besviken!



Recept på nötig fudge med puffad qinoua

200g mörk choklad (gärna sockerfri)
100g hasselnötscreme från Gridelli
50g jordnötssmör
50g tahini
1 msk kokosolja
3dl quinoapuffar
En nypa havssalt
Hackade rostade hasselnötter

Smält chokladen och blanda i nötsmören. I med quinoapuffar samt havssalt. Häll upp smeten i en form med bakplåtspapper ca 15*24cm, på med hackade nötter å mer havssalt!

Ställ in i kylen och skär sedan upp i bitar!
Ät och njut!!!

Updated: Published: